-
(+45) 60 38 87 82
-
Højdedraget 8, 1. tv, 2500 København
-
mail@innersmileyoga.dk

Privat yoga

Min mission er at hjælpe mennesker med at finde den indre ro – og det indre smil

Min mission er at hjælpe mennesker med at finde den indre ro – og det indre smil

Privatundervisning i yoga er for dig, der godt kunne bruge at få lavet noget målrettet godt og hensigtsmæssigt for din krop – med fuld opmærksomhed fra en kompetent underviser, der kan hjælpe dig med at få arbejdet med eventuelle svagheder eller udfordringer. Hvad end det handler om at få åbnet op eller styrket.

Jeg er uddannet i flere yogatyper, og jeg kan derfor tilpasse yogaprogrammerne meget grundigt efter individuelle behov og udfordringer. Min praksis er funderet i alignment og mobility, hvilket vil sige, jeg har stor viden og erfaring med hensigtsmæssig bevægelse. Derfor kan jeg lave et program, der passer lige netop til dig og det, der giver mening at arbejde med.

Måske har du nogle særlige fysiske udfordringer med ryggen eller nakken eller knæene, som du har behov for at få nogle gode programmer til at arbejde med. Så laver jeg det til dig.

Det kan også være, at du ikke har nogen særlige skavanker, men blot ikke rigtigt er til at stå i yogatøjet sammen med andre fremmede mennesker, men stadig ønsker at blive korrigeret, så du bedrer din generelle kropsfornemmelse.

Muligheden er også, at du bare ville nyde at kunne have din egen yogalærer hjemme hos dig på et tidspunkt, der passer dig. Hvor du kan lave noget godt for dig selv i ro og fred og med fuld opmærksomhed fra en underviser.

Dette kan ske hos mig i Valby eller på din adresse – eller online, såfremt ingen af de andre muligheder kan lade sig gøre.

Hvis der er særlige behov eller fokuspunkter, du har brug for at arbejde med, så aftaler vi dette på forhånd, så jeg kan tilrettelægge det helt rette program for dig.

I må gerne være flere til en time – prisen vil være den samme.

Hvis yogaundervisningen skal foregå hos mig, vil der plads til max. 2 deltagere

Kontakt mig for bookning – eller for at høre nærmere om privat yogaundervisning!

Priser

1 x 75 min. yogakr. 1.100
1 x 90 min. yogakr. 1.200
3 x 60 min. yogakr. 2.450
3 x 75 min. yogakr. 3.000
3 x 90 min. yogakr. 3.200
5 x 60 min. yogakr. 3.900
5 x 75 min. yogakr. 4.700
5 x 90 min. yogakr. 4.900

Uden for København vil der være et tillæg på kr. 200 for kørsel.

Inkluderet i prisen få du et dit eget personlige yogaprogram. Er der brug for at få udarbejdet flere programmer til at veksle mellem, kan dette også aftales og koster kr. 200 pr. program.